طرح توجیهی تمام اطلاعات درباره

میزان بودجهبندیِ هزینهها را مشخص کنید؛ بهعنوان مثال هزینههای اجاره مکان، ملزومات مصرفی، قبوض، تعمیر تجهیزات، آموزش نیروها و... را مشخص کنید.

دلیل اصلی اینکه کارفرمایان ایرانی تمام گوگل را برای پیدا کردن و

از همه مهمتر ، چه میزان فروش را در چه بازه ای مدنظر دارید ؟

آخرین بخش کار مربوط به ارائه مدارک و اسناد است. در این قسمت باید هرچیزی که مخاطبان برای تکمیل اطلاعات خود نیاز دارند بیاورید.

در غیر این صورت اعتبارتان را ضعیف میکند. پس حتما چند بار آن را مرور کنید تا مطمئن شوید بیانیه در راستای اهدافتان است.

تنها راه برای رفع این نقاط ضعف، گنجاندن یک استراتژی دقیق از نحوه برنامه ریزی برای رفع این مشکلات است.

چرا هنگام خرید، تصمیم به خرید میگیرید؟ تجزیه و تحلیل عمیق مشتری برای یک طرح توجیهی موثر و برای یک کسب و کار موفق ضروری است. درک مشتریان خود نه تنها به شما این امکان را می دهد که محصولات و خدمات بهتری برای آنها ایجاد کنید، بلکه به شما این امکان را می دهد که از طریق تبلیغات به طور مقرون به صرفه به آنها دسترسی پیدا کنید.

آیا کسب و کار شما نیاز به افزایش سرمایه دارد؟ چقدر؟ یکی از اهداف طرح توجیهی این است که به شما کمک کند تا دقیقا مشخص کنید چه مقدار سرمایه نیاز دارید و برای چه چیزی از آن استفاده خواهید کرد.

از سوی دیگر، برنامه استراتژیک، اهداف بلندمدت و "چگونگی" را با تمرکز بر موارد زیر ترسیم می کند:

طرح کسبوکار سندی است که همه جزئیات مربوط به اهداف شرکت و نحوه برنامهریزی برای دستیابی به آن اهداف را مشخص میکند.

در این گام باید برنامه و استراتژی کسب و کار خودتان را برای بازاریابی و فروش شرح بدهید. پرسشهای زیر جهت تکمیل این بخش به شما کمک میکنند:

دلایل مهمی که مشتریان از بین تمام رقبا و محصولات آنها، شما را انتخاب میکنند چیست؟ این دلایل داد مزیت رقابتی شما و بیشتر بدانید کسب و کارتان هست.

حتی میتوانید برای بخشهای سختتر کار، از قبل آمادگی داشته باشید.

سرمایه گذاران میخواهند بدانند که چگونه کسب و کار خود را اداره میکنید، پیش بینی درآمد و هزینه شما چیست و مهمتر از همه، چگونه بازگشت سرمایه خود را دریافت میکنند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *